Jom Cipta Momen Indah Ramadan Bersama Shopee, Sambil Rebut Ganjaran Istimewa!

GAYA HIDUP
April 16, 2022 - 01:00 AM


Menuju 10 Malam Terakhir Ramadan, Ini Sepatutnya 5 Benda Yang Korang Dah Settle Buat!

1) Beli & Decide Warna Tema Baju Raya 
2) Tempah Kuih Raya
3) Buka Puasa Dengan Family & Kawan-Kawan Di Luar
4) Settle Cari Juadah Yang Diidamkan Di Bazar Ramadan
5) Tunaikan Zakat 

Tetapi jika korang masih belum menyelesaikan lima perkara di atas dan masih ingin meluangkan masa bagi mempertingkatkan amal ibadah pada 10 hari terakhir Ramadan bagi mengejar ganjaran malam Lailatul-Qadar -- korang guna je Shopee, semuanya di hujung jari!

Jimat masa dan segala keperluan tersebut mudah didapati dengan kempen "Ramadan Bersama Shopee" dari 4 hingga 18 April 2022.

Malah, korang juga dapat mengetahui waktu solat harian dan kandungan Islamik lain seperti Doa dan Hadis, barangan keperluan ibadat serta melakukan sumbangan derma di "Salam By Shopee" yang ada di halaman utama aplikasi Shopee.

Menerusi kempen ini, pengguna Shopee berpeluang menikmati ganjaran berikut :-

1) Penghantaran percuma dengan perbelanjaan minimum RM5

2) Tawaran Ramadan RM10

3) Memenangi sebuah Vespa Sprint S 150 melalui Hadiah Mingguan Motosikal sepanjang tempoh kempen tersebut.

Lebih menarik apabila sambil bersiap-sedia menyambut bulan Ramadan dan membuat persiapan Raya bersama Shopee -- para pengguna juga akan disambut oleh penyanyi nombor satu negara, Dato’ Sri Siti Nurhaliza sebagai duta tempatan platform e-dagang semasa kempen Ramadan Bersama Shopee.

Untuk menambahkan kemeriahan pada musim perayaan, jenama kecantikan Dato’ Sri Siti Nurhaliza, SimplySiti akan membawa kejutan kepada para pengguna dengan pelancaran rangkaian kosmetik baharu di kedai rasmi Shopee Mallnya. Dapatkan keperluan menghias diri bersama SimplySiti untuk musim Raya tak lama lagi di https://shopee.com.my/simplysiti

Anda juga boleh dapatkan keperluan Ramadan anda di Shopee Mall daripada jenama-jenama seperti -- Akemi, Celovis, Dessini, Dr. Cardin, Enfagrow, Gaabor, Garnier, Grafen, Honor, Infinix, Kiehl’s, Kitchenz, Levi’s, Logitech, Maserati, McDonald’s, Mydin, MY Mentholatum, OPPO, Perfect Diary, PinkFlash, Polo Hill, Skechers, Tefal dan Vinda atau cari apa sahaja yang anda perlukan di https://shopee.com.my/m/ramadan-sale.

Selain itu, "Salam By Shopee" yang berfungsi sebagai pusat sehenti untuk keperluan Ramadan kini juga boleh diakses dengan mudah menerusi halaman utama aplikasi Shopee.

Lebih istimewa ia turut menyediakan Tip Ramadan Baru pada setiap hari Isnin. Malah, di sini juga pembeli boleh menemui :-
● Waktu solat harian dan kandungan Islamik lain seperti Doa dan Hadis.
● Bazaria Shopee - Dari keperluan isi rumah kepada resipi makanan dan tawaran fesyen eksklusif.
● Bahagian khusus untuk keperluan Ramadan - Termasuk makanan, rumah dan tempat tinggal, pakaian dan barangan solat.
● Derma - Lakukan sedekah untuk membantu golongan yang kurang bernasib baik dengan menyumbangkan Care Box kepada NGO terpilih, melalui inisiatif di bawah #ShopeeGivesBack. Selain setiap Kotak Penjagaan yang dibeli, Pasaraya Shopee juga akan menderma RM4.
● Shopee Live - Tonton strim Ramadan istimewa di Shopee Live sepanjang tempoh kempen untuk mengetahui lebih lanjut tentang keindahan Ramadan dan amalannya.

Salam By Shopee boleh anda layari di https://shopee.com.my/m/salam-by-shopee.

Bagi penuntut ShopeePay yang berjaya dalam program ePemula, beli barangan keperluan Ramadan dan Raya anda serta tebus baucar tambahan RM500 melalui transaksi online dan offline di ShopeePay kedai-kedai yang mengambil bahagian.

Untuk maklumat lanjut mengenai Ramadan Bersama Shopee, layari https://shopee.com.my/m/ramadan-sale. Pastikan anda menambah nilai dan menggunakan ShopeePay untuk pembayaran yang lebih lancar.

*Tertakluk kepada terma dan syarat.

 

 

Destination: 

❗️ Anda peminat One Piece? Jom dapatkan tiket Pameran Jelajah Asia One Piece "The Great Era of Piracy" ☠️di : https://www.ticket2u.com.my/event/30178?r=rll
#rileklah