The Kasturi Resort, Cherating Tawar Percutian Depan Pantai Lengkap Dengan Kolam Renang Peribadi

HOTEL
May 20, 2022 - 02:05 PM


Anda mencari sebuah resort romantik untuk percutian bulan madu atau lokasi peranginan untuk melepaskan tekanan?

The Kasturi Resort di Cherating, Pahang merupakan tempat yang paling tepat!

Resort peranginan butik mewah di Cherating ini terdiri daripada vila kolam renang persendirian serta suite yang akan menjadi tempat percutian peribadi yang anda impikan.

Terletak di pantai Cherating, slogan resort yang unik ini 'dirangkul oleh darat dan laut', dan itulah yang anda akan perolehi ketika menginap di sini.

Dengan resort yang terletak di antara pantai serta bukit pasir yang dipenuhi pepohonan dan kehijauan, anda akan dikelilingi alam semulajadi yang tenang dan jauh dari orang ramai semasa bercuti di The Kasturi Resort ini.

Resort ini menawarkan keseluruhan sebanyak 23 bilik eksklusif untuk para tetamunya.

Sama ada anda pasangan yang mencari percutian romantik atau rakan yang merancang percutian berkumpulan -- The Kasturi Resort membantu anda kerana vila dan penginapan lain mereka boleh menampung antara 2 hingga 6 orang, bergantung pada jenis bilik yang anda pilih.

Bagi mereka yang memilih vila, setiap penginapan direka dengan dekorasi indah serta dilengkapi kolam renang peribadinya sendiri, malah lebih menarik vila ini juga mempunyai pintu masuk terus ke pantai.

Selain vila, terdapat juga Penthouse Atas Bumbung serta Suite Pemandangan Laut (lebih murah!) dan Studio Sudut yang terletak di bangunan utama.

Selain menerokai kawasan peranginan yang indah, berjalan-jalan di tepi pantai atau berkayak di Sungai Pak Siak, pastikan anda juga mengunjungi Pusat Penetasan Penyu Rimbun Dahan berdekatan!

Pusat pemuliharaan ini membeli telur penyu yang dijual secara tempatan, memastikan ia disimpan sehingga telur menetas dan anak penyu dilepaskan.

Selepas penat berjalan-jalan dan perut terasa lapar, anda juga boleh menjamu selera di restoran mereka yang diberi nama Restoran Kenyang.

The Kasturi kini menawarkan beberapa pakej promosi berbeza yang memenuhi keperluan pasangan, berbulan madu dan lain-lain.

Kadar sewa bilik mereka bermula pada RM590 untuk Studio Corner, RM800 untuk suite Ocean View dan RM1,450 untuk vila.

Segala maklumat terkini anda boleh semak di laman web The Kasturi Resort atau hubungi mereka di talian 09-582 5000.

Destination: 

❗️ Anda peminat One Piece? Jom dapatkan tiket Pameran Jelajah Asia One Piece "The Great Era of Piracy" ☠️di : https://www.ticket2u.com.my/event/30178?r=rll
#rileklah