Wow! Hard Rock Hotel Penang Raih Anugerah 'Travellers Choice 2022'

HOTEL
May 26, 2022 - 02:09 PM


Hard Rock Hotel Penang diiktiraf oleh Tripadvisor sebagai pemenang anugerah Travellers' Choice (Pilihan Pengembara) bagi 2022 apabila berada dalam kalangan 10 peratus hotel di dunia yang menerima ulasan yang baik.

Dalam kenyataan bersama, Hard Rock International dan Tripadvisor menjelaskan anugerah itu bertujuan meraikan perniagaan yang menerima ulasan positif daripada kalangan pengembara di seluruh dunia di Tripadvisor dalam tempoh 12 bulan lepas.

Penolong Pengurus Eksekutif Hard Rock Hotel Penang, Michael Smeeton berkata walaupun mencabar seperti tahun lepas, hotel itu dapat menyerlah dengan memberi secara berterusan engalaman yang tidak dapat dilupakan kepada pengembara, dan anugerah itu merupakan bukti komitmen kukuh pihaknya kepada sektor hospitaliti.

"Sebagai sebahagian komitmen kami untuk menyediakan perkhidmatan hospitaliti berkelas dunia, Hard Rock Hotel Penang menumpukan untuk menyampaikan kecemerlangan operasi kepada tetamu kami kepada seluruh komuniti tempatan serta pelanggan di peringkat antarabangsa," katanya.

Sementara itu, Ketua Pegawai Komersial Tripadvisor, Kanika Soni berkata Anugerah Travellers' Choice mengiktiraf yang terbaik dalam pelancongan dan hospitaliti, berdasarkan pandangan pihak yang paling penting, iaitu tetamu.

Destination: 

❗️ Anda peminat One Piece? Jom dapatkan tiket Pameran Jelajah Asia One Piece "The Great Era of Piracy" ☠️di : https://www.ticket2u.com.my/event/30178?r=rll
#rileklah